22. 9. 2008

Tvoříme malý pasivní příjem. II.díl

Po menším úvodu minule nyní přidáme do služby Backlinks.com nějaké stránky.

Zároveň si určíme cíl pro začátek. Doporučuji stejný jaký jsem měl já - vydělat $1 :) Není to mnoho ale pro začátek to stačí.

Jako druhý cíl jsem měl vydělávat měsíčně dolarů 5. I přes tento cíl jsem se dostal. :) Můj nynější cíl je $10 dolarů měsíčně.


A teď už k přidání stránky aneb Návod na Backlinks.com.

1. krok - klikneme na ADD LINKS PAGE a vyplníme údaje o stránce. Zároveň se nám automaticky zkontroluje PR dané stránky.



2. krok - takto vypadá úspěšné přidání stránky


3. krok - zde máme výpis našich přidaných stránek. Vadí nám ale nápis Inactive. Proto klikneme na "Installation code" a vypsaný kód vložíme do php stránky (musí být php) kterou jsme přidali na místo kam chceme. Po vložení kódu na stránku pokračujeme klikem na "Validate Web Page" - jestliže se validace nezdaří opravte vypsaný problém.


4. krok - a takto již vypadá výpis úspěšně zaktivovaných stránek. Nyní jen čekat na prodej nějakého linku :)


Podařilo se Vám stránku přidat? Za jak dlouho u Vás proběhl prodej prvního linku?

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Vykládám si ten nadpis správně: "Tímto článkem si tvořím malý pasivní příjem".
Jinak nějakou větší hodnotu v těch posledních dvou článcích hledám těžko. Snad se to časem zlepší....

Anonymní řekl(a)...

osklivy sup: Nesud podle sebe ;-). Imho pro spoustu lidi dobre clanky "na start". Lepsi nez klikat na nakej bux ci jak to je...

Pierre řekl(a)...

Sup: doufam ze nenarazis na ten affil link ;) nevidim v tom nic spatneho.

Anonymní řekl(a)...

Krásný pozdní večer,

jsem mile překvapen z toho, kolik lidí se dnes zajímá o pasivní příjmy...v branži ohledně pasivních příjmů se pohybuji cca 7let a musím říci, že se už nikdy nechci vrátit do práce, kde je to pouze o aktivním příjmu. Je velice příjemné vzpomenout si na tu dobu, kdy člověk překlápěl aktivní příjmy do pasivních(tedy kdy se postupně zvyšovaly pasivní příjmy a překročily výšku aktivních příjmů)...tuto situaci přeju zažít všem, kteří na tom pracují a je úplně jedno, v jaké společnosti pracujete.
Pokud ale chcete získat nejlevnější pasivní příjem v ČR za to, co už dnes děláte, rád Vám s cestou k finanční jistotě skrze pasivní příjmy pomůžu.
S pozdravem a přáním veleúspěšné budoucnosti,

Jiří Štěpánek, tel.: +420 722 122 666, stepanekjiri83@seznam.cz